Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Doosje terug geven

Hoe?

Ga je gericht een doosje terug geven aan iemand, stel je dan voor dat deze persoon voor je staat. Ga je algemeen een doosje teruggeven aan mensen in je omgeving, doe dan hetzelfde, maar persoon voor persoon, aan iedereen om de beurt. Stel je voor dat je een doos voor deze persoon zet en zeg tegen deze persoon "Alles wat van jou is en niet van mij, geef ik je nu terug." en vul de doos met alles wat je kwijt wilt. Ben je klaar, geef dan de doos terug aan de persoon.

Wat zie je en wat betekent het?

Je geeft een doos, maar de persoon wil deze niet aannemen.
Je wilt iets teruggeven aan iemand, maar stiekem wil je dat eigenlijk niet. Probeer er achter te komen waarom niet. Voel je je belangrijk of interessant als je rondloopt met de problemen van anderen? Of is het misschien van vroeger uit een gewoonte die je moeilijk los kunt laten? Realiseer je dat iedereen zijn eigen problemen aantrekt zodat hij of zij ervan kan leren en groeien en gun iedereen zijn of haar eigen lessen. Weet ook dat je anderen niet helpt door hun problemen op je schouders te nemen. Je verlicht hen er niet mee en je hebt er nog zelf last van ook.


Je geeft een heel klein doosje, maar op het moment dat je deze geeft wordt de doos heel groot.
Je denkt zelf dat je maar een klein beetje van deze persoon op je schouders hebt genomen, maar in werkelijkheid heb je heel veel op je schouders genomen.


Je geeft een licht / klein doosje.
Je hebt wel wat van deze persoon op je schouders genomen, maar het is niet zo heel veel.


Je geeft een hele zware / grote doos.
Je hebt heel veel of hele zware problemen van deze persoon op je schouders genomen.


Je geeft een doos en de persoon wordt erdoor verpletterd.
Je koestert behoorlijk nog wat kwaadheid tegenover deze persoon. Je kunt deze kwaadheid los proberen te laten met behulp van de visualisatie 'Persoon op een podium'. Of kijk eens bij het onderdeel 'Affirmaties' voor een affirmatie waarmee je je kwaadheid los kunt laten.