Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Rugzak afdoen

Hoe?

Er zijn twee manieren om een rugzak af te doen: een snelle en een uitgebreide manier. Kies de manier die je het meeste aanspreekt.

De snelle manier:
Dit is een goede visualisatie voor als je onderweg bent ergens naartoe. Als je zelf rijdt, doe je uiteraard niet je ogen dicht, maar dat spreekt voor zich natuurlijk! Zit je bijvoorbeeld in de auto, in de bus of in de trein, stel je dan voor dat je bij het eerstvolgende paaltje of bij de eerstvolgende boom een rugzak afgooit. Doe dit onderweg een paar keer.

De uitgebreide manier:
Stel voor dat je over een mooi, zonverlicht bospad loopt. Kijk eens of je een rugzak om hebt. Kijk ook naar de kleur en vorm en of de rugzak zwaar of juist licht is, groot of klein. In de verte zie je een bankje staan. Je loopt rustig naar het bankje toe, doet je rugzak af en gaat zitten. Maak nu je rugzak open en haal alles wat er in zit er uit. Kijk nu of er dingen zijn die je achter wilt laten of die je weer mee wilt nemen. Gooi alles weg of laat alles achter wat je niet meer nodig hebt en doe de rest terug in de rugzak. Doe je rugzak weer om en loop weg.

Wat zie je en wat betekent het?

Je draagt een hele zware of grote rugzak.
Je draagt veel gevoelens, problemen of zorgen met je mee. Probeer dingen wat gemakkelijker los te laten. En probeer niet te veel van anderen op je eigen schouders te laden. Zie ook de visualisatie 'Doosje terug geven'.


Je laat bijna geen dingen achter of neemt alles weer mee.
Je vindt het moeilijk om dingen los te laten. Je hebt er last van, maar wil bepaalde gevoelens, problemen en zorgen van jezelf of een ander nog niet loslaten.


Je hebt allemaal hele zware, maar nutteloze dingen in je rugzak zitten (bijvoorbeeld een bowlingbal of een aambeeld).
Je torst hele zware lasten met je mee, maar ergens weet je dat dit geen nut heeft. Je weet dat het tijd is om los te laten. Afhankelijk van of je de dingen achterlaat of meeneemt, ben je al bezig met loslaten, of hou je nog vast.