Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Behandelingen

Reiki behandeling

Een reiki behandeling heeft veel positieve effecten op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Reiki energie geeft ontspanning, heling en versterkt het immuunsysteem. Daar voel je je lekkerder door, je krijgt meer inzicht en je wordt er rustiger van. Kortom, je zit lekkerder in je vel en je kunt beter omgaan met de dingen die je in je dagelijks leven tegenkomt.

Chakra healing / reading

De chakra’s zijn de 7 belangrijkste energie knooppunten in je lichaam, die zorgen voor een uitwisseling van energie tussen jezelf en de wereld om je heen. Onder andere de voetzolen geven toegang tot deze chakra’s. Tijdens een rustgevende behandeling zal ik deze punten heel zacht masseren, wat zorgt voor een diepgaande ontspanning. Ik ontvang hierbij uitgebreide informatie over hoe jouw chakra’s op dat moment functioneren en eventuele blokkades. Dit geeft direct inzicht in hoe je in het leven staat. Ook wordt de energie weer in beweging gebracht en worden blokkades opgelost.

Contact

Momenteel geef ik alleen behandelingen in het weekend overdag. Heb je interesse in een behandeling of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier.