Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Adele Faber & Elaine Mazlish How to talk to kids

How2totalk2kids op GroteBeer.Net Voor de bewuste opvoeder van nu is het boek How2Talk2Kids een onmisbaar hulpmiddel. Een ideaal naslagwerk om een positieve band op te bouwen met je kind en negatieve patronen te doorbreken.

Beknopt en helder wordt uitgelegd hoe je het beste om kunt gaan met de gevoelens van je kind en hoe je je kind zover krijgt dat het doet wat jij wilt.Want wie worstelt er niet met het tandenpoetsen, naar bed gaan, huiswerk maken, etc.? Daarnaast worden alternatieven voor straf gegeven, zodat je het juiste gedrag stimuleert zonder de eigenwaarde van je kind af te breken en wordt uitgelegd hoe je de zelfstandigheid van je kind kunt vergroten.

Uiteindelijk is je doel om een gelukkig en zelfstandig kind op te voeden dat niet afhankelijk is van de goedkeuring van anderen. Hoe je op een nuttige manier kunt prijzen komt daarom ook aan bod en ten slotte hoe je je kind bevrijdt van zijn rol. Waarmee je hem leert dat hij niet altijd de lolbroek hoeft te zijn, of de dwarsligger, het prinsesje...

Een onmisbaar boek als je worstelt met de dagelijkse uitdagingen van het opvoeden en zelfs nog verrassend nuttig als je het gevoel hebt dat je het zelf al best goed doet.
Klik op de onderstaande link om het boek te bekijken op Bol.com.