Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Remco Claassen - Wij, de kunst van het manipuhelpen

Wij, de kunst van het manipuhelpen op GroteBeer.Net Dit boek gaat meer de coachingskant op, maar is daarom niet minder interessant. Enige tijd geleden heb ik een training van Remco Claassen, een bekend management trainer, bij mogen wonen. Dit boek kreeg ik mee naar huis. Tijdens de training kwam er veel interessante informatie aan de orde, maar alles werd ook met een flinke dosis humor gebracht en deze combinatie sprak mij enorm aan. Een goede reden om het boek ook eens uit te proberen.

In ‘Wij’ beschrijft Remco hoe je op een effectieve manier met anderen in je omgeving om kunt gaan, zodat je de kans vergroot dat je bereikt wat je wilt, maar wel: samen met anderen. Hierbij maakt hij gebruik van verschillende elementen van andere kennis-goeroes, zoals bijvoorbeeld Stephen Covey. In het eerste hoofdstuk wordt zijn vorige boek (Ik, gezond egocentrisme, meer effectiviteit) nog even dunnetjes overgedaan, zodat je erachter kunt komen wie je echt bent en wat je werkelijk wilt. Vervolgens doet Remco de ‘Kunst van het Gunnen’ uit de doeken. Hoe kun je je relatie met anderen zo verbeteren dat ze jou gunnen wat jij graag wilt. Dit principe wordt in de volgende hoofdstukken verder uitgewerkt, hoe je van een IK-persoon een WIJ-mens kunt worden. Het boek is hierbij gespitst op organisaties, maar ook de persoonlijke kant wordt niet onbelicht gelaten.

Een heel verfrissend boek, met vaart en veel humor geschreven. Zeker de moeite waard om aan je boekenplank toe te voegen.
Klik op de onderstaande link om het boek te bekijken op Bol.com.
Bol.com geeft aan dat dit boek niet leverbaar is. Klik hier om naar Bol.com te gaan.