Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

GroteBeer.Net contact formulier

Wil je graag dat ik je droom verklaar, stuur dan je droom op door te klikken op deze link. Een droomduiding door mij kost € 15,-

Wil je graag een Helderziende Reading in Word van mij ontvangen, stuur me dan een bericht door te klikken op deze link. Vermeld je voor- en achternaam en vertel me waar je precies een reading over wilt. Een Helderziende Reading in Word door mij kost € 20,-.

Wil je graag een Helderziende Reading Videocall van 1 uur met mij afspreken, stuur me dan een bericht door te klikken op deze link. Vermeld je voor- en achternaam en vertel me waar je precies een reading over wilt. Een Helderziende Reading Videocall met mij kost € 35,- en kan via bijv. Zoom (andere platforms in overleg).

Wil je graag een Edelsteen consult ontvangen, stuur me dan een bericht door te klikken op deze link. Vermeld je voor- en achternaam en vertel me waar je precies een edelsteen voor wilt. Een Edelsteen consult door mij kost € 7,50. Een edelsteen zelf is hierbij niet inbegrepen.

Wil je graag Reiki aanvragen, stuur me dan een bericht door te klikken op deze link. Vermeld je voor- en achternaam en voor hoe lang je Reiki wilt ontvangen. Reiki op afstand door mij kost € 10,- per week.

Klik hier voor overige vragen of opmerkingen over de site.

Let op: het kan zijn dat mijn reply in je ongewenste mailbox terechtkomt. Heb je binnen een paar dagen nog geen reactie van mij ontvangen? Kijk dan even bij je ongewenste mail / spam / junk e-mail en voeg mij toe aan je lijst met veilige afzenders.