Youtube

Droomsymbolen

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Edelsteenconsult

Rozenkwarts edelsteenDe meeste edelstenen zijn prachtig om te zien. Maar wist je ook dat elke edelsteen zijn eigen energie heeft? Je kunt veel baat hebben bij deze energie, als je de juiste uitkiest. Dat kan lastig zijn, want er zijn zoveel verschillende edelstenen met elk zijn eigen trilling en werking, welke kies je? Vaak lopen er meerdere problemen door elkaar, kies je een edelsteen voor het een, of toch eerst voor het ander? Hier kan ik je bij helpen.

Ik voel in op jouw energie en adviseer je welke edelsteen je het beste kunt kopen. Om je te ondersteunen in je proces, te helpen blokkades te doorbreken en weer in balans te komen. Stuur me een mailtje via het contactformulier met je voor- en achternaam (dit gebruik ik om af te stemmen op jouw energie) en informatie over de problemen waarvoor je een edelsteen wilt. Je krijgt van mij dan een intuïtief advies welke edelsteen het beste voor je is op dat moment.

Amethist edelsteenEen edelsteenconsult kost € 7,50. De edelsteen is hierbij NIET inbegrepen, deze koop je zelf bij een gespecialiseerde edelstenen winkel of op internet. De meer gangbare edelstenen kun je ook vinden bij De Tuinen. Wat de edelsteen zelf kost, varieert sterk en is afhankelijk van het soort steen, de grootte en de kwaliteit. Meestal zul je ergens tussen de € 5,- en € 20,- uitkomen.

Klik hier om me een bericht te sturen.