Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

GroteBeer.Net Inzichtkaarten

Hoe werkt het?

Trek een inzichtkaartje. Het inzicht dat je trekt, vertelt je iets over het proces waarin je je nu bevindt. Dit kan iets zijn waar je op dit moment veel mee bezig bent of iets waar je juist meer aandacht aan zou mogen besteden. Je trekt altijd automatisch het kaartje dat op dit moment op jou van toepassing is.

Je kunt elke morgen een kaartje trekken om te kijken wat de dag voor jou in petto heeft of je kunt een kaartje trekken als je een probleem hebt waar je niet uit komt. Misschien dat dit kaartje je net het inzicht geeft dat je nodig hebt.

We hebben tegenwoordig twee soorten inzichtkaartjes voor je: de vertrouwde GroteBeer inzichtkaartjes en de nieuwe Gaia inzichtkaartjes. De Gaia kaartjes zijn ge´nspireerd door de natuur, de GroteBeer kaartjes geven algemene inzichten,.

Klik op een van de onderstaande links om een inzichtkaartje te trekken. Er wordt een nieuw venster geopend waarin de kaarten worden getoond. Om gebruik te kunnen maken van de inzichtkaartjes, dien je de Flash Player ge´nstalleerd te hebben.