Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Helderziende Reading

Heb je een probleem in je leven of wil je helder krijgen hoe je in elkaar steekt en waar je knelpunten zitten? Ik kan je hierbij helpen door middel van een helderziende reading. Bij een reading stem ik me af op jouw energie. Hierbij krijg ik specifieke informatie door over jouw situatie. Deze inzichten kunnen je helpen om een probleem op te lossen of een volgende stap te zetten op jouw pad.

Je kunt een reading aanvragen over jezelf in het algemeen, over de energie van je chakra's of over specifieke vragen die je hebt.

Een reading kost € 20,-. Wil je een reading aanvragen? Ga dan naar het contactformulier, geef je voor- en achternaam door en vertel me waar je precies een reading over wilt.

Helderziende Reading Videocall

Wil je liever persoonlijk contact zodat we samen jouw problemen kunnen bespreken? Vraag dan een Helderziende Reading Videocall aan. Hierin maken we contact via bijv. Zoom om jouw vragen te bespreken. Tijdens deze call voel ik in op jouw energie en je vraag en bespreken we samen wat je achterliggende gevoelens en gedragspatronen zijn en hoe je deze kunt veranderen. Je krijgt hierbij veel inzichten en praktische handvatten om je leven een positieve wending te geven.

Een reading video call kost € 39,95. Wil je een reading video call aanvragen? Klik dan op onderstaande link om me een berichtje te sturen, dan spreken we samen een datum en tijd af.

Stuur me een bericht om een afspraak in te plannen