Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Reiki cursus

Wil je altijd en overal iets in handen hebben om jezelf te genezen, te kalmeren en energie te geven? Dan is Reiki echt iets voor jou. Je hoeft niet te mediteren, vegetarisch te zijn of te stoppen met ongezonde gewoontes: iedereen kan Reiki leren door een Reiki cursus te volgen. En je hebt er de rest van je leven profijt van.

Reiki is een traditionele behandelmethode uit Japan, waarbij je de Universele levensenergie doorgeeft die overal om ons heen aanwezig is. Dit doe je door middel van handoplegging. Je kunt Reiki voor jezelf toepassen, maar ook voor anderen.

Tijdens een Reiki cursus leer je werken met de Reiki energie en ontvang je initiaties die ervoor zorgen dat je Reiki kanaal geopend wordt. Er zijn verschillende graden:

Reiki 1

Dit is de basiscursus. Je maakt tijdens deze cursus kennis met Reiki en je Reiki kanaal wordt geopend. Ook krijg je ruim de gelegenheid om te oefenen met Reiki en doen we enkele oefeningen die je steunen in je proces.

Reiki 2

Deze cursus kun je doen als je de eerste Reiki graad al hebt. Je gaat een verdieping met de Reiki energie aan en leert hoe je Reiki kunt sturen op afstand, naar emotionele blokkades en naar je verleden (bijv. Een nare ervaring uit je verleden) en je toekomst (bijv. Een examen of zware reis).

Reiki 3A

Deze cursus kun je doen als je de tweede Reiki graad al hebt. Je gaat wederom een verdieping aan met de Reiki energie.

Reiki 3B

Met deze cursus sluit je je Reiki leerweg af en word je Reiki Master. Je leert nu hoe je anderen kunt begeleiden op hun Reiki pad en hoe je initiaties kunt geven.

Data en prijzen

Heb je interesse in een Reiki cursus, neem dan contact met mij op. We zullen dan samen een passende datum en tijd afspreken.

Reiki 1 - 125,-

Reiki 2 - 250,-

Reiki 3A - 250,-

Reiki 3B - 250,-

De cursus wordt gegeven in Uden(Noord-Brabant).