Youtube

Droomsymbolen

Inzichtkaartjes

E-cards

Affirmaties

Visualisaties

Chakra's

Reiki

Reiki Cursus

Reiki aanvragen

Readings

Droomduiding

Behandelingen

Zelfbehandeling

Edelsteenconsult

Boeken

Gastenboek

Links

Contact

Facebook

Home

Visualisaties

Wat is visualiseren?

Visualiseren is je iets voorstellen. Een visualisatie is een oefening om te werken met je onderbewuste. Hierdoor kun je je onderbewuste opruimen en je kunt ervaren hoe je onbewust tegen dingen aankijkt. Omdat de visualisatie zich in jouw hoofd afspeelt, zou je er vanuit gaan dat je de visualisatie stuurt. Tot op een bepaald niveau is dit ook, maar in een visualisatie kunnen ook spontaan dingen gebeuren. Als je deze interpreteert, kom je erachter hoe je onbewust met dingen omgaat.

Visualisaties werken heel goed en ze maken je vaak een hoop duidelijk over hoe jij onbewust in dingen staat, zodat je hier bewust verder aan kunt werken. Doe je een gerichte visualisatie vaker, dan zal deze beter werken. Je zult dan eerder een verschil merken.

De visualisaties die ik hier beschrijf, zijn voorbeelden. Voel je vrij om ze naar eigen inzicht te wijzigen of om ze anders uit te voeren.

Hoe visualiseer je?

Als je een visualisatie wilt gaan doen, kun je het beste een rustige plek opzoeken waar je niet gestoord wordt. Ga lekker zitten of liggen, eventueel met een rustig muziekje op de achtergrond. Doe je ogen dicht. Nu kun je beginnen met je dingen voor te stellen, oftewel met visualiseren.

Ben je klaar met je visualisatie, neem dan even de tijd om rustig weer tot jezelf te komen en om je bewust te worden van je omgeving. Ben je weer helemaal terug, doe dan pas je ogen open.

Gebeurt er iets in je visualisatie wat ik niet beschreven heb of heb je vragen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Misschien kan ik je helpen met de interpretatie of met je vraag.

Heb je zelf een mooie visualisatie en wil je die delen? Mail me deze dan via het contactformulier.

Veel plezier en succes met de visualisaties!