Droomduiding

Heb je een bijzondere of rare droom gehad? Ik help je de boodschap van je droom te achterhalen.

Heb je een bijzondere of rare droom gehad? Een droom die steeds terugkomt of die je bijgebleven is? Deze droom is een belangrijk boodschap van je onderbewuste. Ik help je graag de boodschap van je droom te achterhalen. Voor een helderziende droomverklaring stem ik me af op je droom en jouw energie en geef ik je gedetailleerd inzicht in de betekenis van je droom.

Helderziende Droomduiding – € 14,95

N

Inzicht in de betekenis van je droom

N

Via helderziende waarneming

N

Duidelijk en treffend

N

Eenvoudig via e-mail

Dromen zijn de taal van je ziel

Hoe werkt een helderziende droomduiding

Voor een helderziende droomduiding stem ik me af op jouw energie en de energie van je droom. Hierdoor kom ik direct bij de kern van de boodschap van je droom, die ik je helder en bijzonder specifiek uitleg.

Moet ik langskomen voor een helderziende droomduiding of kan dit ook op afstand?

Je hoeft niet langs te komen voor een helderziende droomduiding. Stuur me een bericht en ik lees daaruit jouw energie en de energie van je droom. Op deze manier kan ik me zo lang als nodig concentreren op je droom en kun jij gewoon verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Kan ik ook een helderziende droomduiding aanvragen voor iemand anders?

Je kunt een helderziende droomduiding ook aanvragen voor iemand anders. Laat die persoon dan wel zelf zijn/haar droom opschrijven. Hierdoor kan ik het beste contact maken met zijn/haar energie.

Moet ik iets doen of laten voor een helderziende droomduiding?

Je hoeft niks te doen of laten voor een helderziende droomduiding. Stuur me een bericht waarin je jouw droom zo uitgebreid mogelijk omschrijft. Benoem vooral hoe je je voelde en wat je dacht en beschrijf zoveel mogelijk details. Wat betekent een plek of persoon voor jou, was het licht of donker, bekend of onbekend, etc. 

Ga verder gewoon je normale gang. Uit jouw bericht lees ik jouw energie en de energie van je droom, hier merk je niks van.

“Ik ben Yvonne dankbaar voor haar inzichten en de integere manier waarop ze te werk gaat.”

– Anita Mulder

“Ik ben heel blij dat Yvonne zo af en toe mijn ‘vertaler’ kan en wil zijn.”

– S.B.

Contact

 

 

Heb je een vraag, opmerking of wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Vul dan je contactgegevens in in het onderstaande formulier.