Edelsteenconsult

Wil je weten welke edelsteen jou op dit moment het beste kan ondersteunen? Laat mij je hierbij helpen.

Een edelsteen is een fijne ondersteuning gedurende een moeilijke periode, bij lichamelijk ongemak en/of emotionele uitdagingen. Het is een kleine helper die de scherpe randjes er van af haalt en alles net wat makkelijker voor je maakt.

Het is heel prettig om een edelsteen bij je te dragen tijdens bijvoorbeeld een scheiding, ernstige ziekte, depressie, verlies van je baan of een rouwperiode. Maar ook heel fijn als je gewoon niet lekker in je vel zit, tijdens een verhuizing, als je weinig energie hebt, in een drukke periode op je werk zit, slecht slaapt of voor een lastige beslissing staat.

Bij een edelsteenconsult voel ik in op jouw energie en adviseer je welke edelsteen je het beste kunt kopen. De edelsteen zelf is niet inbegrepen: deze koop je zelf bij een gespecialiseerde edelstenen winkel of op internet.

Wil je een edelsteenconsult aanvragen? Stuur me een mailtje via het contactformulier met informatie over de problemen waarvoor je een edelsteen wilt. Je krijgt van mij dan een advies op maat welke edelsteen het beste voor jou is op dit moment.

Prijs

€ 7,50

(De edelsteen is hierbij niet inbegrepen)

N

Advies op maat

N

Ook aan te vragen voor een naaste

N

Als je wel wat ondersteuning kunt gebruiken

N

Afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes

N

Tijdens een moeilijke periode en/of lichamelijk en emotioneel ongemak

Een steen kan de loop van de rivier veranderen

Hoe kies je de juiste edelsteen voor mij uit?

Om de juiste edelsteen voor je uit te kiezen, stem ik me door middel van helderziende waarneming af op jouw energie. Hierdoor komt duidelijk naar voren wat je op dit moment het meeste nodig hebt en welke edelsteen jou dat het beste kan bieden.

Is de edelsteen zelf inbegrepen bij het edelsteenconsult?

Nee, de edelsteen zelf is niet inbegrepen bij het edelsteenconsult. Deze kun je aan de hand van het consult zelf uitzoeken bij een gespecialiseerde edelstenen winkel of op internet.

Wat merk ik als ik een edelsteen draag?

Dat verschilt per persoon, maar over het algemeen voel je je rustiger, opgewekter, is het makkelijker om het overzicht te bewaren en ben je meer in balans. 

Ook kunnen lichamelijke en/of geestelijke ongemakken verminderen en slaap je beter.

Wat kost een edelsteen?

Dat is afhankelijk van de grootte, de soort en de kwaliteit. Meestal zal je ergens tussen de € 7,- en € 15,- uitkomen.

“Ik heb een edelsteen gedragen tijdens een moeilijke persoonlijke periode en ik merkte dat het me echt hielp. Ik voelde me minder down en kon weer wat helderder denken. Ook trok ik me de dingen minder aan, ik kon het makkelijker naast me neer leggen.”

– P. Y.

Contact

 

 

Heb je een vraag, opmerking of wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Vul dan je contactgegevens in in het onderstaande formulier.