Reiki

Reiki herstelt de balans van lichaam en geest

Reiki is een Japanse geneeswijze waarmee ik helende energie doorgeef. De Reiki energie herstelt de balans van je lichaam en geest, is heerlijk om te ontvangen en bijzonder effectief. Je kunt bij mij Reiki op afstand aanvragen. Lees snel wat Reiki voor jou kan betekenen!

N

Geeft nieuwe energie

N

Herstelt je balans

N

Geeft diepgaande ontspanning

N

Maakt mentaal weerbaarder

N

Vermindert lichamelijke ongemakken

N

Liefdevolle ondersteuning tijdens uitdagende gebeurtenissen

N

Ook heel geschikt voor kind en dier

N

Altijd en overal Reiki ondersteuning

N

Rustgevend

N

Ga je normale gang, de Reiki ondersteunt je bij alles wat je doet

Reiki is een superfijne ondersteuning in tijden van onbalans, stress en/of lichamelijk ongemak. Door de Reiki energie kom je beter in je vel te zitten, nemen je fysieke problemen af of verdwijnen zelfs helemaal en kun je de dagelijkse uitdagingen van je leven beter aan.

En je hoeft er niet eens voor langs te komen of er tijd voor vrij te maken: je kunt eenvoudigweg Reiki op afstand aanvragen die je ondersteunt terwijl jij gewoon je normale gang gaat. Je hoeft hier verder niks voor te doen of te laten. Terwijl jij je leven leidt, ondersteunt de Reiki je ondertussen en helpt je je fysieke en mentale balans te hervinden.

Overigens werkt Reiki ook heel goed bij kinderen en dieren. Hun geest is meer open, waardoor ze de Reiki energie heel gemakkelijk opnemen.

Heb je nog nooit Reiki op afstand ontvangen en wil je het een weekje uitproberen, dan kun je gebruik maken van mijn speciale introductie-prijs: slechts € 7,50 voor een hele week ontspannende en ondersteunende Reiki energie!

Wil je na deze week verlengen of vraag je op een later tijdstip nog een keertje Reiki aan, dan zijn de prijzen als volgt:

1 week – € 9,95

1 maand – € 34,95

Zeker bij een traumatische gebeurtenis is het heel fijn om je een langere periode te laten dragen door de Reiki energie, bijv. bij het verlies van een dierbare, een levensbedreigende ziekte, een scheiding of het verlies van je baan. Je zal merken dat Reiki de scherpe kantjes er af haalt en alles draaglijker maakt.

Reiki op afstand 3 maanden – € 84,95

Als jij lekker in je vel zit, heeft iedereen om je heen daar baat bij

Wat merk ik van Reiki op afstand

Wat je merkt van Reiki op afstand, is heel persoonlijk. Reiki is er op gericht je balans te herstellen en bij iedereen is de balans op een andere manier en in een andere mate verstoord. Dingen die je kunt merken van Reiki op afstand zijn:

  • Rust in je hoofd en lijf
  • Emoties die naar boven komen
  • Een energiek gevoel
  • Plotselinge inzichten
  • Eindelijk klusjes oppakken die al heel lang liggen
  • Veranderde emoties op allerlei gebieden
  • Anders reageren op bepaalde situaties
  • Eindelijk in staat om een lastige knoop door te hakken
  • Vermindering van lichamelijke klachten
Moet ik iets doen of laten als ik Reiki op afstand ontvang?

Je hoeft niks te doen of laten als je Reiki op afstand ontvangt. Ga gewoon door met je dagelijkse bezigheden. Reiki zal je ondersteunen in alles wat je doet.

Kan ik ook Reiki aanvragen voor iemand anders?

Je kunt ook Reiki aanvragen voor een ander, maar alleen als die persoon daar toestemming voor heeft gegeven. Ik vind het belangrijk om de vrije wil van iedereen te respecteren.

Hij/zij hoeft mij niet zelf een bericht te sturen, als hij/zij jou toestemming heeft gegeven om voor hem/haar Reiki aan te vragen, dan is het goed.

Kan ik Reiki aanvragen voor mijn kind?

Reiki is een liefdevolle ondersteuning voor je kind. Het helpt je kind om in balans te komen en te blijven en vermindert spanning, lichamelijke klachten, onzekerheid, angsten en slaapproblemen.

Omdat kinderen meer openstaan voor energieën, kunnen ze de Reiki energie heel gemakkelijk en effectief opnemen.

Voor jonge kinderen is het niet nodig hun toestemming te vragen, dat mag je als ouder/verzorger zelf bepalen. Voor oudere kinderen (v.a. ca. 8 jaar) graag wel even toestemming vragen.

Kan ik Reiki aanvragen voor mijn (huis)dier?

Ook voor dieren is Reiki een hele fijne ondersteuning. Reiki helpt bij lichamelijke klachten, maar ook bij probleemgedrag en heftige emoties.

Dieren zijn heel puur en kunnen de energie gemakkelijk en snel opnemen.

Kun je Reiki ontvangen als je zwanger bent?

Jazeker, Reiki is een natuurlijke ondersteuning en is volledig veilig voor moeder en kind. Reiki geeft je meer energie, is bijzonder effectief bij het bestrijden van zwangerschapskwaaltjes en verbetert je nachtrust.

Heb je mijn foto nodig als ik Reiki aanvraag?

Ik heb geen foto nodig om je Reiki te kunnen sturen. Enkel je voor- en achternaam is voldoende.

Hoe kan ik Reiki op afstand aanvragen?

Wil je meer informatie of Reiki op afstand aanvragen? Stuur me dan een bericht via het onderstaande contact formulier.

“Yvonne heeft mij tijdens de lastige periode van de eerste feestdagen na mijn scheiding ondersteund met Reiki op afstand. Ik heb de dagen op een soepele manier doorgebracht, tegen elke verwachting in. Hoewel het moeilijk uit te leggen valt, voelt het goed. Haar korte, begeleidende berichten kunnen mij daarnaast op een positieve manier versterken. Ze houdt mij een spiegel voor en is ook eerlijk en nuchter in haar advies.”

– J.K.

Contact

 

 

Heb je een vraag, opmerking of wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Vul dan je contactgegevens in in het onderstaande formulier.