Droomsymbolen

Zoek je droomsymbool op voor de betekenis van je droom. Kom je er zelf niet uit? Laat mij dan een helderziende droomduiding voor je doen.

Droomsymbolen

Droomduiding

Heb je een bijzondere droom gehad en wil je weten wat je onderbewuste je met deze droom wil vertellen? Laat mij een helderziende droomduiding voor je doen.

Aarde

Droom je over de aarde, dan voel je je onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Zie je de aarde van een afstand, dan kan dit betekenen dat je het gevoel hebt dat je geen verbinding hebt met je omgeving of dat je je niet thuis voelt op de aarde.

Let ook op de toestand van de aarde voor een betere duiding.

Zie ook Einde van de wereld en Wereld redden

Apocalyps

Een droom over de apocalyps symboliseert een emotionele en dramatische verandering die zich binnen in je voltrekt.

Deze droom kan ook het einde van een bepaalde levenswijze en het begin van een nieuwe betekenen.

Zie ook Wereld redden

Einde van de wereld

Droom je van het einde van de wereld, dan staat dit voor een dramatische emotionele verandering die zich binnen in je voltrekt.

Het kan ook betekenen dat je onder enorm veel stress staat. Je voelt je kwetsbaar of hulpeloos in een situatie.

Deze droom kan ook staan voor het einde van een levenswijze en het begin van een nieuwe.

Zie ook Wereld redden

Hekserij

Droom je van witte of goede hekserij, dan heb je het in je om veel goed te doen. Je hebt een goed hart en wilt je talenten graag benutten om de wereld te verbeteren.

Gaat het in je droom over zwarte of slechte hekserij, dan staat dit voor je schaduwkanten. Laat je er niet toe verleiden egoïstische keuzes te maken, want ook al krijg je dan wat je wilt, je zal je er uiteindelijk niet goed over voelen.

Kwam er hekserij voor in je droom, dan kan dit ook staan voor verwondering of voor iets in je leven waarvan je niet goed begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Een droom waarin hekserij voorkomt, kan ook betekenen dat je zou willen dat de dingen wat makkelijker zouden gaan, dat je er niet zoveel moeite voor zou hoeven doen.

Zie ook Bezem, HeksRaaf, TovenaarToverdrank en Toverformule

Magie

Droom je van witte of goede magie, dan heb je het in je om veel goed te doen. Je hebt een goed hart en wilt je talenten graag benutten om de wereld te verbeteren.

Gaat het in je droom over zwarte of slechte magie, dan staat dit voor je schaduwkanten. Laat je er niet toe verleiden egoïstische keuzes te maken, want ook al krijg je dan wat je wilt, je zal je er uiteindelijk niet goed over voelen.

Kwam er magie in je droom voor, dan kan dit ook staan voor verwondering of voor iets in je leven waarvan je niet goed begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Als je droomt over magie, dan kan dit ook betekenen dat je zou willen dat de dingen wat makkelijker zouden gaan, dat je er niet zoveel moeite voor zou hoeven doen.

Zie ook HeksTovenaarToverdrank en Toverformule

Toverkracht

Droom je van witte of goede toverkracht, dan heb je het in je om veel goed te doen. Je hebt een goed hart en wilt je talenten graag benutten om de wereld te verbeteren.

Gaat het in je droom over zwarte of slechte toverkracht, dan staat dit voor je schaduwkanten. Laat je er niet toe verleiden egoïstische keuzes te maken, want ook al krijg je dan wat je wilt, je zal je er uiteindelijk niet goed over voelen.

Werd er getoverd in je droom, dan kan dit ook staan voor verwondering of voor iets in je leven waarvan je niet goed begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Een droom waarin toverkracht voorkomt, kan ook betekenen dat je zou willen dat de dingen wat makkelijker zouden gaan, dat je er niet zoveel moeite voor zou hoeven doen.

Zie ook HeksTovenaarToverdrank en Toverformule

Toverkunst

Droom je van witte of goede toverkunst, dan heb je het in je om veel goed te doen. Je hebt een goed hart en wilt je talenten graag benutten om de wereld te verbeteren.

Gaat het in je droom over zwarte of slechte toverkunst, dan staat dit voor je schaduwkanten. Laat je er niet toe verleiden egoïstische keuzes te maken, want ook al krijg je dan wat je wilt, je zal je er uiteindelijk niet goed over voelen.

Werd er getoverd in je droom, dan kan dit ook staan voor verwondering of voor iets in je leven waarvan je niet goed begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Een droom waarin toverkunst voorkomt, kan ook betekenen dat je zou willen dat de dingen wat makkelijker zouden gaan, dat je er niet zoveel moeite voor zou hoeven doen.

Zie ook HeksTovenaarToverdrank en Toverformule

Was (kleding)

Droom je over vuile was, dan staat dit voor ballast die je nog met je meedraagt en die mede bepaalt hoe je jezelf laat zien aan de wereld.

Een droom over vuile was kan ook staan voor geheimen.

Droom je dat je de was aan het doen bent, dan geeft dit aan dat je oude ervaringen aan het verwerken en loslaten bent.

Je brengt je leven op orde of bent je imago aan het veranderen. Je kunt je zorgen maken over wat anderen van je denken.

Doet iemand anders de was, dan kun je je een slachtoffer voelen van de omstandigheden en de verantwoordelijkheid voor je geluk en herstel bij een ander neerleggen.

Schone was weerspiegelt het einde van een opschoningsperiode. Je bent er klaar voor om verder te gaan.

Wordt je schone was weer vies, dan heb je het gevoel dat je weer terugvalt in je proces. Je leek stappen vooruit te maken, maar nu ben je voor je gevoel terug bij af.

Ruim je de schone was op in de kast, dan ben je aan je nieuwe ik aan het wennen. Je begint er plezier en handigheid in te krijgen om de dingen op een nieuwe manier aan te pakken.

Doe je de was voor iemand anders, dan neem je de zorgen en problemen van anderen op je schouders. Laat wat van de ander is bij de ander.

Zie ook Droger, Kledingkast, Kleren, Kleerhanger, Ophangen, Wasknijper, Waslijn, Wasmachine, Wasmiddel en Wassen

Wereld

Droom je over de wereld, dan voel je je onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Zie je de wereld van een afstand, dan kan dit betekenen dat je het gevoel hebt dat je geen verbinding hebt met je omgeving of dat je je niet thuis voelt op de wereld.

Let ook op de toestand van de wereld voor een betere duiding.

Zie ook Einde van de wereld en Wereld redden

Contact

 

 

Heb je een vraag, opmerking of wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Vul dan je contactgegevens in in het onderstaande formulier.